HANGZAKJES MET KOPKAART voordelen
  • betere zichtbaarheid
  • kleurrijk en verzorgd geheel
  • sterke merkcommunicatie
  • versterkt impulsief karakter
  • flexibel
  • ruim assortiment
  • display op kleine ruimte

HANGZAKJES MET KOPKAART

Bent u een groothandel, een winkelketen of een supermarkt en u wenst te starten met een assortiment hangzakjes met kopkaarten onder uw eigen naam, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bent u een marketingbureau en u moet een project uitwerken voor een klant, of bent u een bedrijf dat op een originele manier wenst te communiceren met zijn klanten, dan kan dit perfect met een boodschap op een kopkaart in combinatie met wat heerlijke snoep, want ook kleinere oplages (vanaf 2000 stuks) behoren tot de mogelijkheden!

We begeleiden u van A tot Z, zodat uw label optimaal kan worden neergezet. 


Samen nemen we de kopkaart, het assortiment, de manier van werken onder de loep en eenmaal alles in samenspraak is beslist, nemen we alles op ons en hoeft u geen tijd meer te investeren in de ontwikkeling van uw project. 

De lay-out, aangepast aan de kapvorm wordt doorgaans geleverd door de klant, alhoewel wij u ook daarin kunnen begeleiden. 
Er is een standaard kapvorm beschikbaar met een formaat van 10,9 mm breed en tweemaal 8,3 mm hoog, maar ook gepersonaliseerde modellen zijn mogelijk voor zover deze rekening houden met bepaalde technische beperkingen.

Prijsoffertes worden steeds op maat gemaakt, rekening houdend met het gekozen assortiment, gewichten per zakje, volumes, ... Minimum afname bij private label is bepaald op minimum 1 pallet per referentie (bvb. 144 krt x 20 zk , 180 krt x 18zk). 

Een kant en klare oplossing vindt u met KIKIDI, een assortiment hangzakjes met kopkaart, gecreëerd door United Sweets zelf, die we steeds op voorraad hebben staan. Indien u dit wenst kan u ook terecht bij ons voor de display, waarvan we een aantal modellen in voorraad hebben (bvb met 18 of 9 haken). Meer info vindt u hier.